Uw boot staat veilig op het droge bij Jachtwerf Rhederlaag

In de periode dat u niet vaart, kunt u uw boot bij ons stallen. Dat kan het hele jaar door. U kunt uw boot binnen of buiten bij ons neerzetten.
Bij de stallingsservice van Jachtwerf Rhederlaag zijn ook het hellen (uit het water halen), afspuiten en het op bokken zetten inbegrepen.

Overdekte winterstalling van 1750 m2

Tijdens de wintermaanden kunt u uw boot in onze hal stallen. In deze ge´soleerde stalling zijn stroom en verlichting aanwezig. Wilt u tijdens de winterstalling onderhoud (laten) uitvoeren aan uw boot? Neem dan contact met ons op. Hiervoor gelden namelijk speciale, gereduceerde tarieven.

Buitenstalling van 2500 m2

Op ons ruime buitenterrein kunt u tegen concurrerende prijzen uw boot laten overwinteren. Kom gerust eens langs op onze werf om de plekken te bekijken.

Hobby stalling

Klein onderhoud kunt u vaak prima zelf doen. Op het buitenterrein van Jachtwerf Rhederlaag kunt u het hele jaar door tegen gunstige tarieven zelf kleine klussen aan uw boot uitvoeren. Tarieven voor het doe-het-zelven op ons terrein zijn op aanvraag.

Voor kluswerkzaamheden (denk bijvoorbeeld aan verven) gelden op onze werf wettelijke milieu-eisen. U krijgt voordat u aan de slag gaat een overzicht van de regels waaraan u zich tijdens het klussen moet houden.

Wilt u iemand anders reparaties of klein onderhoud voor u laten uitvoeren op onze werf? Dan graag vooraf even overleggen.

Zoekt u een veilig en vertrouwd stallingsadres voor uw schip? Dat vindt u hier.